Onze partners

Kraakhelder Producties werkt nauw samen met een aantal creatieve bedrijfjes en personen. 

viesrood Grafisch- en interactief ontwerp

Viesrood is een multidiscipinair ontwerpbureau, gespecialiseerd in grafisch, interactief en illustratief ontwerp. Met creatieve en praktische ideeën helpen zij een bedrijf of instelling te communiceren en te groeien.

Sinds begin 2004 werken ze met veel passie en plezier aan uiteenlopende opdrachten voor zowel commerciële bedrijven als non-profit instellingen. Voor hun klanten creëren ze een breed scala van unieke, stijlvolle en vooral optimaal bruikbare communicatieve oplossingen. Van website tot tentoonstellingsontwerp, van huisstijl tot infographic.

Ze focussen zich op het punt waar bedrijven en consumenten elkaar ontmoeten met een eigen aanpak ten aanzien van communicatie, trends en ideeën. Samen met hen bepalen ze het doel dat bereikt dient te worden. Vervolgens onderzoeken ze alle verschillende wegen om er te komen, werkend aan hetzelfde idee in al zijn mogelijkheden en vormen en er altijd naar strevend een onderscheidend product te maken.

 

Kleintje Kaf Muziektheater

Kleintje Kaf maakt muziektheater voor jong en ouders en maakt deel uit van Stichting Het Kaf. Een stichting waar muziek in zit! 

Natuurmuseum Nijmegen

Het Natuurmuseum Nijmegen is een geregistreerd museum met een ruime verzameling natuurobjecten uit de regio. 

Ingeborg Panjer Illuatraties

Ingeborg Panjer is in 1994 afgestudeerd als grafisch vormgever aan de AKI, Kunstacademie in Enschede. Vanuit die achtergrond maakt ze tekeningen, illustraties en (muur) schilderijen.

Graat en Van Zijp Vormgeving

Graat & Van Zijp heeft 15 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van tentoonstellingen en interieurs. Daarnaast maken zij biologische modellen en landschapsmaquettes.

Els Hiddink Illustraties en webdesign

Els is het opperhoofd van de site dadada.nl. Ze heeft een aantal jaren gewerkt als webdesigner bij verschillende bureaus en werkt nu als als illustrator en webdesigner. Daarnaast geeft ze workshops in de naschoolse opvang.

 

Does Dwars Producties muziek en geluid

Does Dwars Producties is steun en toeverlaat op audiogebied. In zijn kelderstudio tovert hij met instrumenten, microfoons en opnameapparatuur. 

Willem Berghoef educatie, lesprogramma's

Willem is steun en toeverlaat op het gebied van lesprogramma's en werkt als docent op een basisschool in Nijmegen. Zijn hart ligt bij natuureducatie. Regelmatig is hij met groepen kinderen te vinden in de natuurgebieden van het Rijk van Nijmegen. Kijken doe je met je handen, neus en oren is zijn credo!